Wat drijft je?

Daar ligt de grote kracht van een merk of organisatie. Waar sta je voor? Waarom doe je wat je doet? Als je dat laat zien, kun je mensen aan je binden. Zorgen dat ze open staan voor wat je vertelt, een relatie met ze opbouwen. En ze laten delen wat je te bieden hebt.

Wat drijft ons?

Sociale Zaken raakt geïnspireerd door bevlogenheid. De bevlogenheid van ondernemers, medewerkers, mensen. Hun drijfveer inspireert ons om anders te kijken naar ondernemingen, producten en communicatie. Door creatief mee te denken (noem het strategie) en ideeën tastbaar te maken (noem het creatie) laten we de wereld kennismaken met de bevlogenheid van onze klanten.

Hoe doen we dat?

Sociale Zaken gelooft niet in hypes of goeroes. We geloven in sociale communicatie: de gelijkwaardige interactie tussen mensen en merken. Activeren om te participeren. Onze brede ervaring met online- en social media helpt ons daarbij, maar we gebruiken alle media die 2014 ons biedt. We werken van uitvoering tot en met oplevering en verbinden daarbij de beste mensen en expertises.